Si plec…

Nu stiu cum sa incep acest post. Ma gandesc la el de mai bine de 5 zile. Nu prea am inspiratie.

As vrea sa spun multe, dar parca nu ies. As vrea sa fac si mai multe, dar parca nu mai am timp. Si chiar nu mai am. Plec intr-o ora. O ora e putin…

Anyway, am sa incerc sa nu fiu prea tragic in ce spun. Vreau sa imi scrieti, sa stiu ca nu ma uitati. Vreau sa imi adaugati commenturi la posturi. Vreau sa imi dati mailuri in care sa imi spuneti ce (vi) se mai intampla. In ce directie evoluati si ce faceti, cu ce va ocupati.

Ma gandesc la viitor, ma gandesc la cum o sa fie, ma gandesc la zecile de persoane pe care am sa le cunosc in urmatoarea saptamana.

Ok, am sa fac acest prim post mai scurt, pentru ca am tendinta sa devin prea tragic. Am senzatia ca nu stiu cum am facut, de am uitat sa-mi impachetez cu mine si simtul umorului. Am senzatia ca o sa ramana aici in RO, si ca sa o sa plec acolo un om din ala serios care nu stie sa faca glume. Sper totusi sa ia si el un avion, si sa vina dupa mine, macar peste vreo saptamana. Poate MARC il convinge totusi sa vina dupa mine. Ei au putere mare de convingere.

Am sa revin din avion. Asa intentionez. Si am sa rerevin din Seattle, cand ajung. Ceva scurt, pentru ca nu o sa am notebook sa scriu ceva prea pompos.

Numai bine! Sa ne auzim cu bine, si sa aveti parte de multe multe succesuri:)

Radu

10 gânduri despre &8222;Si plec…&8221;

 1. Drum bun man! Fii sigur ca o sa stam mai tot timpul pe aici pe blogul tau sa vedem ce mai faci, cum e pe acolo si cum e BillGatus in persoana :))

  Si cand esti mai trist si nu reusesti sa iesi din starea asta just think about this: „You are living the dream!” si sunt atatia care ar da orice sa fie in locul tau acum.

  Prietenii adevarati iti vor ramane prieteni pt totdeauna si cu siguranta drumurile voastre se vor intersecta, poate mai devreme decat crezi acum.

  So…. Chin up! Live the moment! Look towards the future! 🙂

  We will be here keeping our fingers crossed for you, mate! 😉

 2. Mamutul ne-a lasat singure si e casa goala.
  Tie, nu stiu daca sa-ti uram un soi de Welcome home?
  Hai si scrie-ne, ca parca am fi intr-o realitate paralela!

 3. Ia la mamut, ce draguuut!
  Lu’ R from MARC cum sa-i spunem, ca asa cum suntem obisnuiti, s-ar putea sa lezam sensibilitati 🙂 Deci, oule, vii inapoi?

 4. „Simtul umorului o sa ramana in Romania” auzi la el…ma sparg de ras. Pai cat aveai, Raducule, inainte sa vii in State?:)

  1. Abia acum am vazut commentul asta al tau 🙂 Hehe, pai intre timp a venit ma dupa mine si simtul umorului. A luat vaporu ca nu a avut bani de avion, si a ajuns mai greu 😀 I-a luat cateva luni totusi, da’ acu pot sa spun ca si aici lucreaza la capacitate maxima, ca de obicei…

Hai zi-mi ceva! Ca mor dupa comments :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s