A week in the life

Iaca m-au rugat cei de la catedra de TMMBA sa fiu autorul unei mini serii de posturi cu tema: o saptamana din viata unui student la TMMBA. Asadar, de saptamana viitoare va voi bucura cu cate un post in fiecare zi, in care voi povesti despre experienta de MBA si despre cum mi-a schimbat programul de zi cu zi. Initial posturile vor fi publicate pe blogul TMMBA de unde eu voi face repost. Singura treaba e ca o sa fie in engleza, asa ca o sa diversificam un pic limbajul de zi cu zi al blogului 🙂

Interesant totusi de aflat de ce m-au ales tocmai pe mine, din gramada de studenti. Cu atat mai mult cu cat eu nu sunt vorbitor nativ de engleza. Nu prea am inteles de ce, ca oamenii nu stiau oricum ca am blog, deci haioasa coincidenta. Din cate am inteles, le-a placut de mine la interviu, le-a placut mult si de eseele mele si au spus ca am „easy to follow communication style”. Asa o fi sau nu, vedem dupa ce public 😉

Hai v-am pupat. Urmeaza o saptamana cu 7 posturi asa ca tineti-va bine ca nu cred ca am publicat in ritmul asta de cand am blogul…

Radu

20 de gânduri despre &8222;A week in the life&8221;

    1. Traiasca GOOGLE…

     Bună ziua tuturor

     Numele meu este Radu si eu sunt un student TMMBA aici la Foster School of Business . Pentru următoarele 7 posturi voi fi gazda ta , încearcă să aducă perspective într-o săptămână de un student TMMBA . Sperăm că acest lucru va raspunde cel puțin unele dintre întrebările dumneavoastră cu privire la ceea ce înseamnă cu adevărat să fii un student MBA part-time , în timp ce de-a face cu un loc de muncă cu normă întreagă . Sunt în clasa 14 , cu o data de absolvire așteptat iunie ’15 . , Ceea ce înseamnă că am de fapt abia a început . Pentru a fi precis , am început exact acum două luni , astfel încât veți obține o perspectivă destul de proaspăt pe acest subiect . Sigur , nu a fost imersiune Săptămâna în decembrie , dar că a fost atât de distractiv încât să nu conta ca studiul .

     Cu toate acestea , să nu devieze prea mult și mă întorc la subiectul nostru . Deci, cum poate o săptămână în viața unui student TMMBA merge ? Permiteți- mi să vă spun . Astăzi este luni , iubesc zilele de luni . De fapt , am folosit pentru a iubesc zilele de luni , acum nu mai sunt ca sigur . Luni este ziua mea școală , așa că m-am trezit la 8 dimineața și du-te la locul de muncă . Lucrez repede , ca eu nu pot permite chiar luxul de a face ore suplimentare – da , în cazul în care nu știți , ore suplimentare de lucru poate deveni un lux atunci când timpul este cel mai important activ . M-am gândit aceste lucruri, în primul cuplu de săptămâni, în cadrul programului .

     Nu ma intelegeti gresit . Managementul timpului și volumul de muncă este tot în conformitate cu așteptările . Atunci când ia o decizie de a face acest tip de lucru , faci due dvs. din cauza și chat-ul cu cât mai mulți oameni ca tine poate , în scopul de a obține o introspecție în ceea ce -l va fi ca – citit posturi pe blog , vorbesc cu absolventi , vizita o clasă , pune întrebări membrilor personalului și așa mai departe . În cazul în care nu vă surprindă , este destul de ușor de gestionat . Ceea ce trebuie să faceți este de a obtine unele cele mai bune practici de gestionare a timpului în loc de a vă ajuta să optimizați programul .

     Revenind la subiectul nostru , e 4:30 deja , așa că eu sunt gata să capul afară . Astăzi Mă duc acolo mai devreme decât de obicei ca avem o discuție mare programate 5-6 . Este Tech @ Top serie , iar astăzi vom avea domnul Michael SCHüTZLER , Chief Executive Officer la Asociatia Washington Technology Industry a împărtăși poveștile sale ca un antreprenor de Internet și angel investitor – N-aș vrea să dor de asta!

     Ora șase vine , asa ca am toate pregateste-te pentru o nouă clasă . Astăzi avem de contabilitate , sau de Raportare Financiară și de analiză pe numele său de lux . Dar, înainte de asta , ne-am unele prezentările elevilor întâmplă pentru aproximativ 15 minute , pentru clasa de comunicare profesională . Este un bun prilej de a îmbunătăți abilitățile de comunicare și prezentare după ce ați primit feedback-ul la egal la egal și de o sesiune de coaching-ul personal cu profesorul , asa ca am toate acorde o atenție aproape de difuzoarele din seara asta . 6 15 , clasa începe . Sunt deja simt un pic obosit , dar , din fericire , în anticiparea de clasa in seara asta , am avut deja un al doilea cafea la aproximativ 4 așa că am agățat în destul de bine . Profesorul de contabilitate este mare, dar mintea mea începe să alunece spre înghețata liber că voi ajunge la timp pauza . Ok , înapoi la slide-uri , cum facem aceste T – conturi din nou ?

     În cele din urmă 7 45 , pauza . Înghețată , mai chit de chat . Râdem , râdem bine . Există un sentiment general de simpatie pentru cei care se lupta alături de tine . Facem haz de energie noastre … sau lipsa de ea . 15 minute mai târziu , înapoi la clasa cu energie proaspătă pentru următoarele 90 minute . La 9 30 am terminat si eu ajung acasă la aproximativ 10 . Ce a mai rămas din seara este noaptea mea liberă. In seara asta nu va studia , nu va faceti griji și nu va stres . În seara asta am realizat îndatoririle mele și acum este timpul să se relaxeze . Am apuca soția mea și viziona un film . In seara asta este tot bine . Mai mult , mâine .

     radu

  1. mda sa vedem. Mai ales sa vedem ce iese cand scriu intr-una intr-o saptamana in care am oricum doua teme si doua examene 😉

 1. Bafta! Si eu cred ca ti-au citit eseurile 🙂 .
  Abilitati de comunicare si exprimare in scris si oral detii, asta-i clar, mai ramane sa-i inveti si pe altii.

Hai zi-mi ceva! Ca mor dupa comments :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s