Vaacantaaa!

Fratilor nu avem multe vacante la MBA. De fapt, avem una singura mai de doamne-ajuta care, ghiciti ce? Tocmai a inceput!! Mai am o zi de scoala lunea asta da’ am terminat oficial cu toate examenele si temele asa ca de astazi ma simt liber. E misto sentimentul asta, imi aduce aminte de cat de mult ma bucuram chiar inainte de vacantele de vara in liceu, atunci cand simti ca ai scapat si ca… slava domnului, ai trecut chiar si clasa si nu ai probleme in toamna 🙂

Bun si daca tot am gasit acu niste timp liber m-am gandit sa va scriu si voua sa va povestesc ce planuri mai avem. Ne-am intors de la nunta din Ro, dupa cum stiti, si am intrat nene direct in paine. Dupa 3 saptamani de stat cu burta in sus si primit totul la botul calului, mancare, haine spalate si tot ce am avut nevoie, ne-am intors acasa: frigideru gol, fa cumparaturi, spala haine, desfa bagaje, vezi ca ai 3 teme de predat saptamana asta si tot asa. Pfoa a fost dureros, nu pot sa zic ca nu.

Dar in fine, a trecut. Acum suntem back in linie dreapta, cu vacanta in fata. Inca suntem la munca, nu va imaginati plecari de o saptamana la mare la soare, da’ pana una alta am pus la cale cate ceva. Am fost cu cortul weekendul trecut, la o tura cu moto, iar weekendul asta mergem la whale watching in San Juan Islands, aici la noi. Bine sunt Orcas deci tocmai am aflat azi ca tehnic mergem la dolphin watching nu whale da’ in fine, va zic ce erau dupa ce le vad 🙂

In rest, ne-am facut rezervari pentru Honolulu de thanksgiving 😀  Dar pentru ca mai e inca mult pana acolo, acu daca tot mi-am gasit niste timp am sa sortez pozele si am sa va scriu despre cum a fost in Washington DC anul trecut.

Haidi v-am pupat. Ah, inca ceva. Acu ca am inceput vacanta, sunt oficial la jumatatea MBAului. 3 quarters down, 3 more to go! Wooho!

Radu

3 gânduri despre &8222;Vaacantaaa!&8221;

    1. da nene, tot Hawaii da’ cica f diferit, asa se zice. Mult mai urban, oras, masini, hoteluri inalte nu resorturi, tot asa. Vedem, iti zic pareri. Abia astept sa plecam, o sa fie ca o luna de miere… aa… a 3a… :))

Hai zi-mi ceva! Ca mor dupa comments :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s