SAB: Solitude. Family Time

Postul asta nu va povesteste despre nici o locatie anume, dar va povesteste despre cat de mult – si cat de important – a fost pentru noi sa plecam in sabbatical-ul asta in primul si in primul rand ca sa petrecem clipe frumoase in ultimele cateva luni ca o familie de 3. E clar ca urmeaza clipe foarte frumoase in 4, da’ ce am observat in recentele calatorii in Grecia si Romania e ca Lara este acum la un punct la care este chiar simplu – si FUN – sa calatoresti cu ea. Aproape ca nici nu o mai simti, she tags along, inventeaza jocuri, e goofy si intelege ce se intampla, unde se merge si de ce uneori trebuie sa stam locului asteptand vreun tren sau vreun avion. De exemplu, a devenit atat de flexibila si de interesata de a calatori, ca participa activ la treaba asta. Când ajungem intr-o locatie noua, isi identifica rapid camera si se apuca direct din proprie initiativa, foarte entuziasmata, sa isi desfaca bagajele si sa isi puna hainele in dulap, sa si le aranjeze asa cum vrea ea. E super draguta daca o vezi cum face asta si cum enumera tarile in care am fost, in care suntem si in care urmeaza sa mergem, spunând despre fiecare: acolo ploua, acolo o sa fie soare si mergem la plaja, acolo luam rulota.

Life in 3. Inca
Tickle-tickle-tickle
La 3 o stropim pe mama. Unu…. Doi…
My girls, in the sunset
Ok am sapat o groapa. Acum asteptam sa se umple cu apa

In alta ordine de idei, e clar ca odata cu venirea noului bebe, o sa dureze un pic pana când o sa ajungem sa fim iarasi atat de „liberi” sa calatorim, deci d-aia ne-am grabit oarecum sa bagam acest sabbatical pana in Ianuarie. Oricum, la cum merge pana acum, am impresia ca o sa creeze dependenta, deci daca e sa ramanem in state, parca vad ca in 3 ani asa, când bebe2 are varsta Larei, ne auziti iarasi cu o noua aventura 🙂

Waiting for something… somewhere…

Deci revenind, pozele din articolul asta sunt doar despre noi. Despre timp mult petrecut impreuna, despre jocuri pe plaja, despre a o invata ceva pe Lara, despre a sta cu ea la un playground fara sa ne grabim nicaieri si fara sa stam cu ochiul pe ceas. Ca acasa, cu munca cu daycare, cu alergat, parca nu simtim ca petrecem destul timp impreuna si uneori parca simtim ca Lara creste asa cu viteza luminii. Acum, sa nu ne intelegeti gresit, ca ne si vedem cu oameni pe aici, nu stam sihastrii asa. De exemplu, legat de gândurile noastre de a ne muta in Europa, o teorie inca nedovedita este ca daca ne mutam in Europa o sa avem o relatie mai apropiata cu toata lumea / prietenii de prin Romania, ca na suntem mai aproape si aia e. Si drept urmare chiar vroiam sa testam teoria asta cat suntem pe aici – si momentan a mers. Ne-am vazut cu un cuplu de prieteni cu care am petrecut cateva nopti prin Sicilia, ne-am vazut in situatii diferite cu doi veri d-ai mei si mai avem inca 2-3 grupuri de prieteni care s-au aratat interesati sa se intersecteze cu noi pe aici. Dar atunci când nu ne vedem cu nimeni – si credeti-ma ca in doua luni sunt multe momente in care nu ne vedem cu nimeni – atunci in momentele alea e despre timp in familie. Am petrecut nenumarate ore pe plaje pierdute de lume, sau pe marginea vreunei sosele, cercetând linia orizontului, sau explicandu-i ceva Larei.

When in Italy, drive Italian
Also when in Italy, get a skinny Italian breakfast
Tshirt reads: This girl is going places
Who can spot the gorilla?
The beautiful Spanish countryside
Nu stiu ce a zis mama, dar sigur a fost amauzant

Gata, hai va pup si acu chiar promit ca revin cu un post cu rulota de prin Sicilia.

Radu

2 gânduri despre &8222;SAB: Solitude. Family Time&8221;

Hai zi-mi ceva! Ca mor dupa comments :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s