Intro

Salut si bine ai venit!

Din moment ce ai intrat la „Intro” presupun ca vrei sa aflii in 2-3 cuvinte despre ce este blogul asta. Pai sa incepem cu inceputul, numele meu este Radu si ma trag din Bucuresti. N-am avut un blog dintotdeauna. De fapt, n-am avut blog pentru vreo 24 de ani si mi-a mers bine. Asta pana cand am decis sa plec din tara si sa ma relochez undeva departe, peste ocean, in tara tuturor posibilitatilor. Atunci mi-am dat seama ca ar fi bine sa incep un blog pe care sa il folosesc pentru a pastra legatura cu cei dragi mie, pentru ca imi doream o solutie prin care sa le pot transmite tuturor in acelasi timp pataniile, experientele si sentimentele prin care treci ca relocat.

A functionat. A functionat atat de bine, incat dupa un an de zile capatasem mult mai multa publicitate si atentie decat ma asteptam. Nu ma mai citeau numai prietenii ci si oameni pe care nu i-am cunoscut niciodata – probabil oameni ca tine – interesati de ce mai e prin lumea mare precum si de alte puncte de vedere. Asa ca intre timp blogul a evoluat, s-a maturizat odata cu mine si a ajuns de la o colectie de texte amatoare la altceva, la ceva un pic mai stilat dar totusi indefinit. Acum este o combinatie frumoasa intre un jurnal de calatorie, povesti cu umor din viata de zi cu zi precum si ganduri personale. Practic este o succesiune de povesti care urmaresc atent, pas cu pas, aventura vietii mele.

Ca sa intelegi blogul mai bine, uite niste informatii pe care eu de multe ori presupun ca sunt general cunoscute de cititorii mei:

  • Unde stau? Seattle, Wa, aka Pacific Northwest. Aici sunt doua sezoane, vara si ploaia.
  • Ce fac? Program Manager la Microsoft. Apropo de asta, citeste si About.
  • Ce altceva mai fac? Un MBA, Ian 2014 – Jun 2015. Zic, pentru ca vor fi posturi legate de asta
  • Ce imi place? Calatoresc. Imi iau nevasta de o aripa si mergem unde vedem cu ochii. Des si mult ca pentru asta traim
  • Cu ce ma laud? Mie imi plac toate posturile, dar uite-le aici pe cele mai apreciate de cititori:

Sunt multe, sute de posturi scrise aici – peste 300 la ora actuala, asa ca mi-e foarte greu sa iti spun care sunt cele mai bune. Lista de mai sus e compilata rapid cu top cateva, asa ca te astept cu drag sa le descoperi pe toate cele vechi si si pe cele ce urmeaza.

Hai ti pup si ma bucur ca ma urmaresti! Te astept si cu un like la pagina sau cu adresa de mail, pe stanga in meniu. Nu uita ca sunt foarte bucuros sa primesc comment-uri. Ma face sa simt ca nu vorbesc singur, de nebun. Iar daca ai de gand sa incepi sa ma citesti, atunci incepe cu inceputul, in seara in care am plecat de acasa: 10 Decembrie 2010, ora 03:20 am – Bucuresti, Romania.

Radu